Orice drum ai alege in viata noi te ajutam sa-l parcurgi cu succesCursuri formare profesionala - Intratest

Echipa


Mihnea Pacuraru

Numele meu este Mihnea Pacuraru si sunt directorul firmei INTRATEST.  Am infiintat compania in 2007 cu misiunea de a contribui la succesul in cariera al clientilor nostri si suntem hotarati sa livram doar servicii de cea mai buna calitate. Pana in prezent am avut un numar de peste 8.000 de cursanti, ceea ce ne face sa credem ca am reusit ceea ce ne-am propus - calitatea cursurilor este pe primul loc. Avem in prezent un numar de peste 25 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si, printre altele, ne propunem, pana la sfarsitul acestui an, sa acreditam un numar de inca 5 ocupatii noi. 

Consultanta reprezinta un alt domeniu de actiune al firmei. Daca doriti sa accesati fonduri europene nerambursabile sau sa beneficiati de consultanta in domeniul resurselor umane sau al securitatii si sanatatii angajatilor, va rugam sa ne contactati, fiind convinsi, ca si in acest domeniu veti beneficia de cele mai bune servicii.

Asadar, va astept cu drag la toate cursurile organizate de noi, precum si la orice alt proiect pe care l-am putea dezvolta impreuna!


Director, office@intratest.ro

Marua Fahmi

Asistent manager, marua.fahmi@intratest.ro

Irina Ciortea

Sunt Managerul Proiectelor IMPULS - Economia sociala, un vector in integrarea tinerilor din centrele de copii pe piata muncii! (DMI 6.1) si Calificare și competențe antreprenoriale în mediul rural (DMI 5.2). Voi conduce aceste proiecte astfel incat acestea sa devina, ne dorim, exemple de buna practica in domeniu.
In cadrul companiei ma ocup si de elaborarea cererilor de finanatare, incepand cu ideea de proiect, gasirea partenerilor si  depunerea efectiva a acestora. Asa ca, daca doriti sa deveniti un partener al nostru sau aveti o idee de proiect, nu ezitati sa imi scrieti.

Manager Proiect, irina.ciortea@intratest.ro

Monica Butcaru

Sunt coordonatoarea celor 3 proiecte in care INTRATEST este partener: ROST – Rute de ocupare de la sat la oraș (DMI 5.2), PREOCUPARE – Programe integrate pentru o șansă de ocupare (DMI 5.1) si PHOENIX - Programe integrate de ocupare (DMI 5.1). 
De asemenea, coordonez cursurile INTRATEST organizate in Cluj Napoca, precum si cursurile postuniversitare organizate de noi, impreuna cu Politehnica Bucuresti sau Politehnica Cluj Napoca: evaluator riscuri SSM si evaluator la incendiu.
Pentru orice informatii legate de acestea, va stau la dispozitie cu drag!

Coordonator Proiect, monica.butcaru@intratest.ro

Andreea Popescu

Eu sunt cea care ma ocup de procedurile de achizitii publice la care firma noastra participa, incepand cu identificarea acestora, intocmirea documentelor si monitorizarea implementarii contractelor. De asemenea, sunt expertul in achizitii publice al proiectelor INTRATEST. In masura in care identificati oportunitati noi in acest domeniu, va rog sa ma apelati !


Expert Achizitii Publice, andreea.popescu@intratest.ro

Cristina Munteanu

In cazul in care sunteti interesat de cursuri precum Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca, Cadru Tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor, Servant Pompier, Inspector Protectia Mediului sau Specialist in Managementul Deseurilor, va rog sa ma contactati!  De asemenea, ma ocup si cu organizarea cursurilor din IASI, indiferent care ar fi acestea. Va voi oferi toate informatiile necesare, de la completarea formularului de inscriere pâna la ridicarea certificatului de absolvire.


Expert Coordonator Training Iasi, cristina.munteanu@intratest.ro

Otilia Nicoara

Sunteti interesat de cursurile desfasurate de Intratest in Timisoara? Va rog sa ma contactati si va voi oferi toate informatiile necesare, de la inscrierea la curs pâna la absolvirea acestuia si ridicarea diplomei. In cadrul proiectelor INTRATEST, sunt responsabila cu recrutarea grupului tinta in Vest.


Expert Coordonator Training Timisoara, otilia.nicoara@intratest.ro

Cristina Neagu

In cadrul cursurilor si proiectelor derulate de Intratest eu asigur asistenta psihologica prin informarea si consilierea personala si de grup a participantilor. In acest sens, completez principalele documente de evidenta (fisa psihologica, fisa de evaluare, etc). Pentru orice astfel de problema nu ezitati sa ma contactati.

Psiholog,
cristina.neagu@intratest.ro

Rodica Mitulescu

Proiectele cu finantare europeana trebuie fundamentate pe cercetari si analize sociologice. Eu raspund de realizarea acestor studii si de elaborarea strategiilor de ocupare a fortei de munca si de dezvoltare a economiei rurale. Coordonez aceste activităti in proiectul 'ROST – Rute de ocupare de la sat la oraș (DMI 5.2)'.

Sociolog
, rodica.mitulescu@intratest.ro

Corina Dumitru

Dupa ce ati trecut de formalitatile inscrierii la cursul optat, cu mine va veti intalni la fiecare deschidere de curs, unde va voi intampina si va voi orienta catre sala  unde se va desfasura. Voi avea grija sa nu va lipseasca suportul, mapele pentru curs cat si alte informatii cu privire la desfasurarea sa. Va astept cu drag!


Organizator centru de perfectionare Bucuresti, corina.dumitru@intratest.ro

Daniela Socaciu

Daca  sunteti interesat de cursurile desfasurate in Cluj-Napoca, va rog sa ma contactati cu incredere! Va voi intampina la cursurile noastre, voi face formalitatile de inscriere,  voi inmana mapele de curs si, in cele din urma, diplomele de absolvire. Pentru orice detalii referitoare la organizarea cursurilor din Cluj Napoca, sunati-ma cu incredere!


Organizator Training Cluj - Napoca, daniela.socaciu@intratest.ro

Silviu Dumitru

Evenimentele publice organizate de Intratest trebuie sa sa ridice intotdeauna la inaltimea exigentelor clientilor si partenerilor nostri. Datoria mea este sa identific si sa rezolv problemele organizatorice ce pot aparea in toate etapele evenimentelor. Apelati la sprijinul meu pentru orice problema legata de programul si locatia de desfasurare, amenajarea locatiei, logistica, materialele informative sau protocol.


Organizator Training Bucuresti, 
silviu.dumitru@intratest.ro