Orice drum ai alege in viata noi te ajutam sa-l parcurgi cu succesCursuri formare profesionala - Intratest

Echipa


Mihnea Pacuraru

Numele meu este Mihnea Pacuraru si sunt directorul firmei Intratest.  Am infiintat compania in 2007 cu misiunea de a contribui la succesul in cariera al clientilor nostri si suntem hotarati sa livram doar servicii de cea mai buna calitate. Pana in prezent am avut un numar de peste 4.000 de cursanti, ceea ce ne face sa credem ca am reusit ceea ce ne-am propus - calitatea cursurilor este pe primul loc. Avem in prezent un numar de peste 20 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si, printre altele, ne propunem, pana la sfarsitul acestui an, sa acreditam un numar de inca 5 ocupatii noi. 

Consultanta reprezinta un alt domeniu de actiune al firmei. Daca doriti sa accesati fonduri europene nerambursabile sau sa beneficiati de consultanta in domeniul resurselor umane sau al securitatii si sanatatii angajatilor, va rugam sa ne contactati, fiind convinsi, ca si in acest domeniu veti beneficia de cele mai bune servicii.

Asadar, va astept cu drag la toate cursurile organizate de noi, precum si la orice alt proiect pe care l-am putea dezvolta impreuna!


Director
office@intratest.ro

Denisa Popa

Cu mine veti sta de vorba daca sunteti interesati de urmatoarele cursuri: Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Manager Proiect, Formator, Expert Accesare Fonduri Structurale, Expert Achizitii Publice, Evaluator Proiecte si Director Program.


Expert centru de perfectionare
denisa.popa@intratest.ro

Cristina Munteanu

In cazul in care sunteti interesat de cursuri precum Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca, Cadru Tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor, Servant Pompier, Inspector Protectia Mediului sau Specialist in Managementul Deseurilor, va rog sa ma contactati! 

Va voi oferi toate informatiile necesare, de la completarea formularului de inscriere pâna la ridicarea certificatului de absolvire.


Expert Coordonator Training
cristina.munteanu@intratest.ro

Otilia Nicoara

Sunteti interesat de cursurile desfasurate de Intratest in Timisoara? Va rog sa ma contactati si va voi oferi toate informatiile necesare, de la inscrierea la curs pâna la absolvirea acestuia si ridicarea diplomei.

Expert Coordonator Training Timisoara
otilia.nicoara@intratest.ro

Daniela Socaciu

Daca  sunteti interesat de cursurile desfasurate in Cluj-Napoca, va rog sa ma contactati cu incredere!


Expert Coordonator Training Cluj - Napoca

daniela.socaciu@intratest.ro

Corina Dumitru

Dupa ce ati trecut de formalitatile inscrierii la cursul optat, cu mine va veti intalni la fiecare deschidere de curs, unde va voi intampina si va voi orienta catre sala  unde se va desfasura.

Voi avea grija sa nu va lipseasca suportul, mapele pentru curs cat si alte informatii cu privire la desfasurarea sa.

Va astept cu drag! 


Expert coordonator centru de perfectionare

corina.dumitru@intratest.ro