Orice drum ai alege in viata noi te ajutam sa-l parcurgi cu succesCursuri formare profesionala - Intratest

CURSUL


MANAGER PROIECT / CURS ANC



Durata: 5 zile (40 ore) 

  

Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iaşi

  

Grup tinta: personal implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala.

 

Observatii (in special pentru sectorul public): dupa cum va este cunoscut, in conformitate cu Legea 339/2007 (art. 5,6,8), privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul unitatilor administrativ – teritoriale judetene si locale, conducatorii de institutii au obligatia crearii unor departamente specializate in accesarea fondurilor, a incadrarii cu specialisti pregatiti in domeniul managementului de proiect, a pregatirii corespunzatoare a specialistilor si a salarizarii suplimentare cu 75% a salariatilor care lucreaza cu fonduri europene.

 

Tematica: 
Stabilirea scopului proiectului, Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului, Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului, Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect, Managementul riscurilor, Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului, Managementul calitatii proiectului.

 

Forme de evaluare: test scris si prezentarea unui proiect -  testare ANC

 

Mentiuni speciale: curs autorizat ANC, ce se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionale ( vedeti autorizatie si model certificat de absolvire).

 

 ALEGAND CURSUL MANAGER PROIECT (MP) IMPREUNA CU EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE (EAFS) VETI BENEFICIA DE O REDUCERE DE 15%.



Lector: Cristina IOVA - Director General AMPOSDRU 2005 - 2009 si Diana IONESCU - evaluator independent proiecte finantate din fonduri eu