Orice drum ai alege in viata noi te ajutam sa-l parcurgi cu succesCursuri formare profesionala - Intratest

CURSUL


INSPECTOR RESURSE UMANE - AUTORIZAT ANCDurata: 5 zile (40 de ore)


Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi


Grup tinta: Angajati cu atributii concrete in intocmirea documentelor de personal  ||  Contabili care presteaza servicii de completare si transmitere a registrului general de evidenta a salariatilor  ||  Societati comerciale care presteaza servicii de administrare personal.

 

Obiective: cunoasterea legislatiei specifice: Codul Muncii si legislatia secundara; indeplinirea atributiilor de Inspector Resurse Umane; intocmirea documentelor interne, a documentelor solicitate de angajati si a raportarilor catre institutii si autoritati; dobandirea competentelor necesare gestionarii registrului general de evidenta a salariatilor precum si a dosarelor de personal, conform HG 500/2011; cunoasterea procedurii de transmitere a registrului general de evident a salariatilor conform Ordin 1918/2011.

 

Tematica:

! NOU ! - modificarile Codului Muncii conform legii 40/2011

! NOU ! - versiunea noua a REVISAL conform HG 500/2011 (prezentarea aplicatiei informatice Revisal 5.0.6.)

 

Unitati de competenta specifice pentru Inspector Resurse Umane (conform standard ocupational nr. R36 – COR 333304): intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului; organizarea recrutarii si selecţiei personalului; intocmirea dosarului de pensionare; intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat; intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat.

 

Forme de evaluare: testare finala ANC (proba scrisa, proba orala, proba practica - completare fisa de post).

 

Mentiuni speciale: curs autorizat ANC (cod COR 333304), recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionale (vedeti autorizatie si model certificat de absolvire).Lector: soc. si ec. Paul Pacuraru - Ministrul Muncii 2007 - 2008