Orice drum ai alege in viata noi te ajutam sa-l parcurgi cu succesCursuri formare profesionala - Intratest

CURSUL


FORMATOR - CURS ANCDurata: 6 zile (48 ore)


Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca şi Iaşi

 

Grup tinta: persoane interesate sa dobandeasca calitatea de formator, precum si tehnicile de pedagogie. Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.

 

Obiectivele programului constau in:

- Insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta

- Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale

- Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelor

 

Tematica: Pregatirea formarii, Realizarea activitatii de formare, Evaluarea participantilor la formare, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

 

Evaluare: testare ANC

 

Mentiuni speciale: cursul este autorizat pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational FORMATOR, COR 242401. La sfarsitul cursului, in urma evaluarii, absolventii vor primi certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionalevedeti autorizatie si model certificat de absolvire.Lector: Dr. Liliana HAGICALIL, Ec. Mihnea PĂCURARU